Carte Verde Birouri Naţionale Companii Membre Corespondenţi şi Agenţi Evenimente Întrebări

Întâlniri, Seminarii şi Conferinţe

  • Biroul Asigurătorilor de Autovehicule din România (B.A.A.R.), cu sprijinul Comisiei  de Supraveghere a Asigurătorilor, are plăcerea de a organiza Conferinţa intitulată «R.C.A. – respectarea unei obligaţii sau protecţie personală?». Mai multe detalii găsiţi apăsând aici.

 

  • Asigurarea RCA/Carte Verde - Reglementări recente şi tendinţe. În cadrul seminarului organizat în data de 26 noiembrie 2010, B.A.A.R., prin reprezentanţii săi, va susţine câteva prezentări privind:  O privire asupra pieţei de asigurări din Rusia; Analizarea deciziilor nr. 5 si 6 ale Adunării Generale a Consiliului Birourilor din 2010; Numirea corespondenţilor în Turcia; Subiectele abordate în cadrul celor două comitete tehnice de la Consiliul Birourilor – octombrie 2010;   Probleme ridicate de corespondenţii din România; Site B.A.A.R. – noutăţi. Mai multe detalii găsiţi apăsând aici.

 

  • Seminar cu tema: "Regresul CASCO exercitat de un asigurător în cazul unui accident produs în România din vina unui autovehicul din străinătate". Mai multe detalii găsiţi apăsând aici.