Carte Verde Birouri Naţionale Companii Membre Corespondenţi şi Agenţi Evenimente Întrebări

Intalniri, Seminarii si Conferinte

2006

 • Pe sectorul sau de activitate, B.A.A.R. isi doreste ca membrii sai si gestionarii sa fie in permanenta in contact cu piata internationala. In acest sens B.A.A.R. organizeaza conferinta "Asigurarea de raspundere civila auto in cadrul Uniunii Europene ~ practica belgiana",
  in data de 19 septembrie 2006, hotel Crowne Plaza.

 • 14 iunie 2006 B.A.A.R. organizeaza o conferinta intitulata:
  “Asigurarea de raspundere civila a autovehiculelor in contextual european actual”

 • Adunarea Generala a CoB – mai 2006, Sofia
  In perioada 1/2 iunie 2006, la Sofia s-a desfasurat Adunarea Generala a Consiliului Birourilor. In cadrul acesteia, membrii CoB au luat la cunostinta despre activitatea desfasurata de conducerea si comitete, de la ultima sedinta pana astazi, si au luat hotarari in problemele puse in discutie. Mai multe informatii veti afla in cadrul conferintei organizate de B.A.A.R. in 14 iunie 2006.

 • Schimburile de experiente intre Birouri continua
  Pentru a imbunatati activitatea sa, B.A.A.R. va avea o intalnire cu Biroul din Polonia in perioada 8/9 iunie 2006. Din subiectele care vor fi discutate, mentionam: reglementarea si organizarea asigurarii de frontiera in Polonia, organizarea activitatii Biroului Carte Verde, Organismul de Compensare si Fondul de Garantare.

 • Asigurarea de frontiera – documentare
  O delegatie a BAAR si CSA a avut, in data de 12 aprilie 2006, o intalnire cu Rudolf ELVERS, Director General al Biroului German si Presedinte al Grupului de lucru pentru asigurarea de frontiera in cadrul CoB.
  Asigurarea de frontiera trebuie reglementata in orice tara membra a Sistemului International Carte Verde si semnatara a sectiunii a III-a a Regulamentului General. Asigurarea de frontiera este o asigurare de raspundere civila auto care se elibereaza pentru autovehiculele care se afla pe teritoriul unui stat altul decat cel in care este “locul obisnuit de stationare”.

 • Fondul de Protectie al Victimelor Strazii – contract de reasigurare
  Unul dintre obiectivele Directiei Fondului de Protectie al Victimelor Strazii in anul 2005 este de a incheia un contract de reasigurare cu aplicabilitate de la 1 ianuarie 2007.
  In acest sens, reprezentantii B.A.A.R au avut intalniri cu BMS Harris& Dixon , Benfield si Willis din Marea Britanie.
  Urmeaza a avea loc si alte intalniri cu brokeri si reasiguratori in cadrul zilelor conferintei FIAR 2006”

 • 23 februarie 2006
  O delegatie a Comisiei Europene a avut o intalnire cu reprezentantii B.A.A.R., pe tema Capacitatea financiara a Biroului Carte Verde si a Fondului de Protectie al Victimelor Strazii.

 • La sfarsitul lunii ianuarie-inceputul lunii februarie 2006
  La Londra s-a desfasurat sedinta Comitetului de Conducere al Consiliului Birourilor si cea a Comitetului pentru Reguli Generale a Regulamentului General al Sistemul Carte Verde. In cadrul acestora au fost pregatite recomandarile care vor fi prezentate Adunarii Generale a CoB ce se va desfasura in zilele de 1 si 2 iunie 2006, precum si problemele curente cu care se confrunta membrii. In urmatorii 3 ani, d-na Secretar General Mariana Garban va reprezenta Biroul National din Romania in cadrul acestor Comitete.”